Ignition switch help - Honda Grom Forum
 
Thread Tools Search this Thread
post #1 of 1 Old 05-26-2020, 06:24 AM Thread Starter
New Member
 
Join Date: May 2020
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Default Ignition switch help

Hey all
First time poster
My names Jack I have a 2017 Honda grom
I’m from Adelaide Australia

Hoping someone can help me.
Long story short some low life stole my grom about 3 months ago. Finally been found, and I got it back to find all locks destroyed
I bought an eBay special lock set
All good apart from the ignition switch plug is male and my harness is male
So I cut the plugs to fit appropriate plugs
But I just can’t get it right
I can get it to start and run with no lights
Or no start with lights
New ignition has 4 wires red,green, black, and black with white trace
Harness has black with red trace, black with yellow trace, 2 black with white trace joined together and a slolid black
Can someone help with correct way
Thank you as always
Jet Langton is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

User Tag List

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Search Tags for this Page

general honda topics
,
favorite grom
,

grom vs 600rr