ARacer AF1 Install. Dead Battery. - Honda Grom Forum
 
Thread Tools Search this Thread
post #1 of 2 Old 06-30-2020, 01:06 PM Thread Starter
New Member
 
Join Date: Jun 2020
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Question ARacer AF1 Install. Dead Battery.

I installed my ARacer RC Mini 5 and the BLink module a few months ago and haven't had any battery related issues. I finally got an exhaust system with an O2 sensor bung and so I finally installed the AF1. Two days after install, I went out to ride my Grom and the battery is dead. Apparently, wiring it straight to the battery as shown in Hard Racing's YouTube install video was not the right thing to do.

Can anyone confirm that wiring the AF1 straight to the battery will kill the battery even when the Grom is off? Also, if that is the case, then what is the proper solution so that I can leave the AF1 permanently wired in, but this doesn't happen again?

Thanks in advance for the help.
GromNut is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 06-30-2020, 02:52 PM Thread Starter
New Member
 
Join Date: Jun 2020
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Default

How embarrassing. As it turns out, my battery was fine. My Grom wasn't in neutral and so that is why it wouldn't start and no one else was having my same problem. Crisis averted : )
GromNut is offline  
Reply

User Tag List

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off