Help speedo issue - Honda Grom Forum
 
Thread Tools Search this Thread
post #1 of 2 Old 10-11-2019, 12:21 PM Thread Starter
New Member
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Default Help speedo issue

2014
Anyone had issues with the speedo just replaced my engine was working with the previous engine now popped the new engine in and nothing the Rev counter works perfectly but no speedo 😩
Carnt seem to find a thing about it online thatís helpful
Any help appreciate iv checked all the connections everything seems fine even popped the sensor out and give it a quick wipe down
Also I donít have the old pick up that is somewhat of a nightmare
Thanks in advance
Damo Haigh is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 10-11-2019, 12:26 PM Thread Starter
New Member
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Default

Also just to add the engine fitted is a 2017 and the bike is a 2014 is it as simple as getting an old sensor or are they all the same and I’m having another issue
Damo Haigh is offline  
Reply

User Tag List

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off